Π. ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. Διοίκηση Γραφείο Τύπου Νομοθεσία ΕΕΤΕΜ Χρήσιμοι σύνδεσμοι Ειδήσεις-Νέα-Παρεμβάσεις Φωτογραφικό Αρχείο Παλαιά σελίδα ΔΑΚΕ
Ειδήσεις-Νέα-Παρεμβάσεις

Απόσπασμα της ομιλίας του τ.Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Ν.Καρδίτσας Σ.Ταλιαδούρου

Σημειώνουμε ότι ο κος Ταλιαδούρος έδωσε μάχη για τα ΤΕΙ σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου, τόσο στην Ολομέλεια όσο και στην Επιτροπή. Αναμφισβήτητα, δίχως την παρουσία του τα ΤΕΙ θα βρίσκονταν σε δυσμενέστερη θέση. 

Περισσότερα...

ΟΜΙΛΙΑ τ.Υπουργού Παιδείας ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στην ολομέλεια της βουλής για το σχέδιο νόμουΑΕΙ - 2η & 3η Τοποθέτηση


Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ 4 Μ. Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»
 
Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ 5 Μ. Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»

Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ 3 Μ. Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»

Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 Μ. Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»
 

  

Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ Σ.Ταλιαδούρου για τα Μεταπτυχιακά στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»

 
Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ Σ.Ταλιαδούρου για τα Διδακτορικά στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»
  
Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ 1 Μ. Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»
 
Περισσότερα...

Ενδιαφέροντα άρθρo ΔΑΚΕ